viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.05.24 @ 08:49
OGLAS

Iz Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽSB obavještavaju sve osigurane osobe kod ovog Zavoda da od 1.4.2024. godine do daljnjeg, mogu preuzeti svoje elektronske zdravstvene iskaznice/legitimacije u Poslovnici zdravstvenog osiguranja Vitez, u terminu od 8:00 do 14:00 .

Elektronske zdravstvene iskaznice se ne naplaćuju. Osigurane osobe mogu preuzeti navedene iskaznice/legitimacije za sebe kao i za članove svoje obitelji uz obvezu predočenja postojeće papirne zdravstvene iskaznice ili drugog identifikacijskog dokumenta. Osobe koje se prvi put osiguravaju kod ovog Zavoda i nisu obuhvaćene ovom distribucijom, mogu se javiti u Poslovnicu zdravstvenog osiguranja radi podnošenja zahtjeva za izdavanje elektronske iskaznice/legitimacije. Distribucija elektronskih iskaznica/legitimacija će se vršiti sukcesivno, a prema abecedi prezimena osiguranih osoba.

OGLAS

U Poslovnici zdravstvenog osiguranja od 01.04.2024 godine mogu preuzeti elektronske iskaznice/legitimacije one osigurane osobe čija početna slova prezimena su od A do F. O datumu distribucije elektronskih iskaznica/legitimacija osiguranih osoba, sa narednim-drugima početnim slovima prezimena će te biti blagovremeno obaviješteni.

OGLAS

Preuzete elektronske iskaznice/legitimacije se do daljnjeg neće koristiti prilikom pružanja usluga zdravstvene zaštite u zdravstvenim ustanovama na području KSB/SBK nego se i dalje koriste ovjerene papirne zdravstvene iskaznice/legitimacije. O početku korištenja elektronskih zdravstvenih iskaznica/legitimacija će te biti blagovremeno obaviješteni.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM