viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 25.01.24 @ 08:09

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje pretežno oblačno vrijeme uz rast temperatura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijepodne i sredinom dana u nizinama sa prolaznom slabom kišom, a u višim područjima sa snijegom. Na jugu zemlje bez padalina. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

U petak se prognozira više oblačnosti u jutarnjim satima. Veći dio dana pretežno sunčano vrijeme. Novo naoblačenje sa zapada se očekuje tokom noći na subotu. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 1, na jugu do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Bosni sa susnježicom ili slabom kišom, uglavnom prijepodne. U Hercegovini sunčano i bez padalina. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

Nedjelja također obećava biti pretežno sunčana. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10 stupnjeva.

Oglasi
LM