viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.04.24 @ 10:33
OGLAS

Tijekom početka novog radnog tjedna promet na većini cesta u Bosni i Hercegovini protječe bez problema, uz povoljne vremenske uvjete. Međutim, u višim planinskim područjima još uvijek postoje povremeni jaki udari vjetra.

Očekuje se povećan broj vozila tijekom dana, pa se vozači pozivaju da voze s maksimalnim oprezom, održavajući odstojanje između vozila, izbjegavajući rizična pretjecanja i obavezno koristeći sigurnosni pojas.

OGLAS

Primijećen je porast broja motociklista i biciklista, pa se i njih moli da poštuju sve prometne propise. Na dijelu magistralne ceste Dobro Polje-Miljevina, zbog radova, prometuje se usporeno jednim trakom.Zbog oštećenja mosta na magistralnoj cesti Rogatica-Ustiprača, vozila s ukupnom dozvoljenom masom do 12 tona prometuju jednim trakom, dok je promet za vozila teža od 12 tona potpuno obustavljen.

OGLAS

Na dijelu Ključ-Sanski Most, zbog radova na mostu kod Vodenog parka, promet je obustavljen i preusmjeren na obilaznicu. Trenutno se izvode radovi na ulazu u Neum (Stolac-Neum), zbog čega je promet obustavljen i preusmjeren na postojeću obilaznicu (Dubrovačka ulica).Radovi su također u tijeku na magistralnim cestama: Jablanica-Potoci (u Donjoj Jablanici), Tarčin-Raštelica, Čevljanovići-Nišići, Grude-Vitina, Bijeljina-Rača, na sjevernom ulazu u Mostar, kao i na kružnom toku na ulazu u Bosansku Gradišku. Na tim lokacijama prometuje se usporeno.

OGLAS

Za danas je najavljen početak radova na izgradnji kružnog toka na magistralnoj cesti M-17, na raskrižju ulica Lužansko polje-IV Viteške brigade (na Ilidži). Tijekom obustave prometa vozila će biti preusmjerena na ulicu Blažujski drum.Na graničnim prijelazima: Velika Kladuša, Gradina, Bosanska Gradiška, Bosanski Brod i Orašje, formirane su duge kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine. Na ostalim graničnim prijelazima promet putničkih vozila trenutno protječe s kraćim zadržavanjima.

Zbog Uskrsa, večeras do ponoći, zabranjen je prijevoz eksplozivnih materijala na teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine. Od danas više nije zakonski obavezno posjedovanje zimske opreme na cestama u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz BIHAMK-a.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM