spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poznato kada stiže snijeg u nizine. Pripremite se

- Oglasi -

Federalni hidrometeorološki zavod pripremio je trodnevnu vremensku prognozu, a kada se može očekivati snijeg u nizinskim predjelima, pogledajte ispod.

U srijedu, 18.01.2023., pretežno oblačno vrijeme sa kišom, na vrhovima planinama će padati snijeg. Jače oborine su na području Hercegovine i jugozapadne Bosne. Olujnih udara juga može biti još u jutarnjim satima. Tijekom dana vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 15°C.

U četvrtak, 19.01.2023., pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom u nizinama, a u višim područjima slab snijeg. Vjetar slab većinom južnog smjera. U sjevernim područjima Bosne vjetar sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C, na jugu zemlje do 12°C.

U petak, 20.01.2023., oblačno vrijeme sa susnježicom ili snijegom. Na jugu zemlje slaba kiša. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Temperatura zraka većinom između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C.

U subotu, 21.01.2023., pretežno oblačno vrijeme većinom sa snijegom. Na jugu zemlje kiša. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 2°C, na jugu zemlje do 8°C.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE