viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.02.24 @ 08:18

U četvrtak 1.2.2024. prije podne pretežno sunčano vrijeme. Postepeno naoblačenje sa sjeverozapada u drugom dijelu dana koje će uvjetovat u Bosni slabe padavine tokom noći na petak. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2°C, na jugu do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10°C, na jugu zemlje do 14°C.

U petak 2.2.2024. u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima u nizinama sa slabom kišom ili susnježicom, a u višim područjima sa slabim snijegom. U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano, više oblačnosti na sjeveru Hercegovine. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8°C, na jugu zemlje do 13°C.

Oglas

U subotu 3.2.2024. pretežno oblačno vrijeme se očekuje u središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. U ostatku zemlje sunčanije. Vjetar slab, u Bosni južnog i jugozapadnog smjera, a u Hercegovini sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10°C, na jugu, sjeveru i sjeverozapadu zemlje i do 15°C.

U nedjelju 4.2.2024. prevladavat će pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama u Bosni prije podne lokalno će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu do 6°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 15°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM