viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.09.23 @ 09:23
OGLAS

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 8 kaznenih djela. Dana 15.09.2023. godine oko 15:00 sati u mjestu Dolac na Lašvi, općina Travnik policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a izvršili su kontrolu i pregled osobe D.S. rođen 1996. godine iz Travnika. Tom prilikom kod istog je pronađena određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin.

Istog dana, oko 18:30 sati u mjestu Grnica, općina Gornji Vakuf – Uskoplje policijski službenici tima za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga PU Bugojno izvršili su kontrolu putničkog motornog vozila marke BMW, kojim je upravljao E.M. rođen 19976. godine iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja. Tom prilikom, isti je dobrovoljno predao određenu količinu zeljaste materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

OGLAS

Dana 17.09.2023.godine oko 02:35 sati u ulici Šehida, općina Travnik, policijski službenici PS Travnik izvršili su kontrolu i pregled osobe Dž. A. rođen 1996. godine iz Travnika. Prilikom pregleda pronađena su dva paketića sa sadržajem materije za koju se sumnja da opojna droga. U suradnji s nadležnim županijskim tužiteljstvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM