viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.10.23 @ 06:35
OGLAS

Na putovima u Bosni i Hercegovini prometuje se po suhom i mjestimično vlažnom kolniku, a upozoravaju na učestale odrone. Na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle. Savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim uvjetima i stanju na putovima, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Zbog sanacijskih radova na magistralnim putovima: Konjic-Jablanica (u mjestu Lendava), Tuzla-Kalesija (u mjestu Miljanovci) i Lukavac-Gračanica (u mjestu Sižje) prometuje se usporeno, jednom trakom.

OGLAS

Sporije zbog radova tokom dana prometuje se i na magistralnim putovima Semizovac-Olovo-Kladanj i Doboj-Rudanka-Johovac.

OGLAS

Zbog neophodnih radova, obustavljen je promet na mostu na Ilidži (M-5 Stup-Blažuj) i preusmjeren kroz naselje Lužani.

OGLAS

Zbog održavanja svečanosti otkrivanja spomen obilježja danas od 12 do 17 sati na regionalnom putu R-461a Srebrenik-Falešići-Donja Orahovica doći će do obustave prometa. Za vrijeme obustave teretna vozila preusmjeravaju se na regionalni put Srebrenik-Bukva-Gračanica, a putnička lokalnom prometnicom preko Brnjičana.

Pojačan je promet vozila na ulazu u Bosnu i Hercegovinu na graničnim prijelazima Gradina i Bosanska Gradiška. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM