viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 31.03.24 @ 08:32
OGLAS

Nedim Sladić, najpoznatiji bh. meteorolog najavio je novi val saharskog pijeska. No bez brige, to, kako Sladić najavljuje, neće dugo potrajati.

,,S novim i većim koncentracijama saharskog pijeska “družimo se” od 31.03.2024. zbog kojeg će nebo ponovno biti zamućeno. Odlazak ovog gosta prognoziramo s napredovanjem hladne fronte sa sjeverozapada koja će donijeti padaline u noći na utorak (s 01. na 02.04.2024). Tada će uslijediti pad koncentracije pijeska i vlažno deponiranje aerosola na tlo, što će pozdraviti naše zemljište, ali ne i prozori i limeni ljubimci. Od utorka ćemo ponovno vidjeti čisto plavo nebo”, napisao je Sladić, prenosi N1.

OGLAS

Naime, ranije je Sladić za N1 govorio o vremenskim prilikama najavljujući promjene od ponedjeljka.

OGLAS

,,U ponedjeljak će doći do nove promjene vremena koja će se od kasnih poslijepodnevnih sati sa zapada premještati prema istoku donoseći padaline i to najprije na području Krajine, a potom u večernjim satima i u noći u ostatku zemlje”, rekao je Sladić.

OGLAS

Očekuje se i izraženije grmljavinsko nevrijeme, a postoji i mogućnost lokalne pojave grada. Potom slijedi još jedna promjena. Od 4. travnja slijede temperature između 20 i 25 stupnjeva.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM