viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.04.24 @ 06:59
OGLAS

Danas u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prema poslijepodnevnim satima oblačnost će se smanjivati.

U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar većinom slab sjevernog smjera. Na području Hercegovine i jugozapadne Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4 stupnja, na jugu do 8 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 16 stupnjeva, na jugu zemlje do 19 stupnjeva.

OGLAS

U subotu 20.4.2024. u Bosni i Hercegovini novo naoblačenje se očekuje prije podne koje će usloviti slabu kišu, na planinama slab snijeg. Jače oborine su tijekom noći na nedjelju. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 3, na jugu do 7 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 16, na jugu zemlje do 18 stupnjeva.

OGLAS

U nedjelju 21.4.2024. u Bosni i Hercegovini oblačno. U Bosni će padati susnježica ili snijeg, a u nizinama može padati i kiša. U Hercegovini će većinom padati kiša, a snijeg će padati na planinama. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje do 9 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 7, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM