OGLAS
Vrijeme objave: 23.06.24 @ 08:10
OGLAS

Danas se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

OGLAS

Tijekom dana nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno uz pojačan vjetar moguća je i pojava grada. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni sjevernog smjera, a u Hercegovini jugo. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 36 stupnjeva.

U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu, ali i dalje nestabilno. Lokalni pljuskovi i grmljavina su mogući širom zemlje. Ponegdje uz kišu i pojačan vjetar, moguća je i pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 19, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 29, na jugu zemlje do 32 stupnja.

OGLAS

Utorak umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno uz kišu moguća je i pojava grada. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 29 stupnjeva.

OGLAS

Srijeda umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno uz kišu moguća je i pojava grada. Nešto manje oblačnosti i padavina očekuje se u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 21, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 29 stupnjeva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM