viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 19.01.24 @ 08:14

 – U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme s kišom ili lokalnim pljuskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temperature zraka izmjerene u 7:00 sati (°C): Bjelašnica 0; Prijedor 4; Gradačac i Sanski Most 5; Bihać, Ivan Sedlo i Sokolac 6; Banja Luka, Bijeljina i Zenica 7; Doboj, Drvar, Sarajevo i Tuzla 8; Bugojno, Livno i Trebinje 9; Široki Brijeg 10; Mostar 12; Stolac 13; Neum 14 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas tijekom dana postupno zahlađenje sa sjevera koje će uvjetovati prelazak kiše u susnježicu i snijeg.

Prije podne zahlađenje bi zahvatilo sjeverna područja, a u drugom dijelu dana će se proširiti na veći dio zemlje. Na krajnjem jugu bi se zadržala kiša. Vjetar umjerene jačine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bosni će vjetar prije podne promijeniti smjer s juga na sjever, a u Hercegovini vjetar mijenja smjer u večernjim satima. U Bosni temperatura zraka prije podne većinom između 5 i 11 °C, s tim što će u sjevernim područjima temperatura zraka početi opadati već prije podne, a u drugom dijelu dana i u ostalim područjima. U Hercegovini bi se zadržalo toplo veći dio dana s temperaturama od 8 do 16 °C, a zahlađenje se očekuje u večernjim satima.

Od poslijepodnevnih sati i tijekom noći na subotu se očekuje zahlađenje i kiša će prijeći u snijeg. Najviša dnevna temperatura zraka oko 11 °C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Oglasi
LM