viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.05.24 @ 08:26
OGLAS

U Bosni i Hercegovini se danas očekuje vedro i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom.

Većina padalina se prognozira na području Bosne, dok je jače nevrijeme naizglednije na području Krajine, sjeveru i sjeveroistoku Bosne. Na području Hercegovine lokalno se očekuju slabiji pljuskovi,a vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13 stupnjeva, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 25 stupnjeva.

OGLAS

Naredni dan se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U jutarnjim satima jači pljuskovi i grmljavina su mogući na području Krajine, jugozapadu Bosne i u Hercegovini, a u poslijepodnevnim satima na sjeveru i sjeveroistoku Bosne.

OGLAS

Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14 stupnjeva, a na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 stupnjeva. Prvi dan vikenda se očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle. Poslijepodne rijetko može pasti slab kratkotrajan lokalni pljusak. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje do 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28 stupnjeva. U nedjelju pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15 stupnjeva, na jugu zemlje do 18. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27 stupnjeva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM