viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.01.24 @ 08:10
OGLAS

Danas se očekuje se naoblačenje sa sjevera. U Bosni lokalno može padati veoma slab snijeg. U većem dijelu Hercegovine pretežno sunčano vrijeme.

Oblačno na sjeveru Hercegovine. Vjetar u Bosni većinom slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3 stupnja, na jugu do 4 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -4 i 0 stupnjeva, na jugu od 5 do 9 stupnjeva.

OGLAS

Vrijeme za vikend

U subotu veoma slab snijeg može padati u jutarnjim satima u središnjim i istočnim područjima Bosne. Prije podne širom Bosne se očekuje postupno razvedravanje. U Hercegovini sunčano. Vjetar slab, prije podne istočnog i sjeveroistočnog smjera. U drugoj polovini dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -8 i -3 stupnja, na jugu do 2 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 2 stupnja, na jugu do 8 stupnjeva.

OGLAS

U nedjelju očekuje se postupno naoblačenje sa jugozapada. Pretežno oblačno bi bilo na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne povečanje oblačnosti u drugoj polovini dana. Vjetar slab južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2 stupnja, na jugu do 2 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5 stupnjeva, na jugu do 8 stupnjeva.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM