spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
4.2 ° C
4.2 °
4.2 °
98 %
1.6kmh
100 %
Čet
4 °
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
9 °
Pon
13 °

Važna obavijest iz MUP-a u povodu nove školske godine: Poruke vozačima, roditeljima i stanovništvu

- Oglasi -
- Oglasi -

U cilju poboljšanja stanja sigurnosti u oblasti prometa, Uprava policije MUP-a Srednjobosanske županije i ove godine provodi pojačane planske aktivnosti povodom početka nove školske godine. Aktivnosti će biti usmjerene na povećanje stupnja sigurnosti učenika u prometu, a provodit će se u okviru akcije pod nazivom „SIGURNA DJECA – OSIGURANA BUDUĆNOST“. Osnovni cilj ove akcije je poboljšanje stupnja sigurnosti djece, odnosno učenika kao sudionika u prometu, koja uključuje i edukaciju učenika u oblasti prometnih pravila, sa posebnim naglaskom na opasnosti koje ih očekuju. Planirane aktivnosti će se realizirati, između ostalog, pojačanim prisustvom policijskih službenika u blizini obrazovnih ustanova i drugih mjesta gdje učenici prelaze preko prometnih traka, a gdje postoji realna opasnost.

  • POZIVAMO VOZAČE – VOZITE OPREZNO, a naročito u blizini škole, gdje se u svakom trenutku može očekivati da učenici pokušaju prijeći kolovoz.
  • MOLIMO RODITELJE- još jednom upozorite svoju djecu na opasnosti koje prijete u prometu i pokažite im najsigurniji put od kuće do škole.
  • GRAĐANI – PRIJAVITE nesavjesne vozače pozivom na besplatan broj telefona broj 122, jer na taj način doprinosite sigurnosti svih sudionika u prometu.
- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.