viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.09.23 @ 09:49
OGLAS

Zbog prometne nesreće na petlji Butile iz pravca Briješća prometuje se usporeno, priopćili su iz BIHAMK-a.

Naglasili su da će danas u vremenu od 8 do 18 sati izvoditi se radovi na dionici magistralnog puta Ormanica-Cerik (u dužini od cca 1 km prije Cerika), zbog čega se prometuje usporeno, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

OGLAS

Zbog sanacijskih radova na raskrsnici kod mjesta Rudanka, usporeno se prometuje magistralnim putom Doboj-Rudanka-Johovac i regionalnim putom Razboj-Rudanka.

OGLAS

U toku su radovi na magistralnom putu M-5 u Sarajevu (tranzit, od kružnog toka u Hrasnom do skretanja za Vraca), zbog čega se svakim danom (osim nedjelje) u vremenu od 7 do 16.30 sati prometuje usporeno, jednom trakom.

OGLAS

Sporije zbog radova tokom dana prometuje se na magistralnim putovima: Bugojno-Kupres, Vitez-Nević Polje, Livno-Kamensko, Semizovac-Olovo, Ripač-Dubovsko, na ulazu u Bugojno (iz smjera Rostova), Hadžiće i Kladanj (iz smjera Olova).

Zbog slijeganja ceste na ulazu u Vinac iz smjera Donjeg Vakufa (M-5/16 Donji Vakuf-Jajce) u funkciji je samo jedna traka, a brzina je ograničena na 20 kilometara na sat.

Zbog organiziranja polumaratona, danas će u vremenu od 17 do 20 sati za promet biti zatvoren putni pravac Prozor-Mokronoge (na dijelu od raskrsnice za Orašac-Varvara-Jaklići-Ripci-raskrsnica za Šćit).

Još danas i sutra traje sportska manifestacija u kanjonu Tijesno na putnom pravcu Karanovac-Crna Rijeka, zbog čega u vremenu od 11 do 11:45 sati dolazi do obustave prometa.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM