viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.04.24 @ 09:52
OGLAS

Širokobriješka pjevačica koja se natječe u Zvezdama Granda razgovarala je s voditeljem Davidom Čerkezom u nešto drugačijem studiju s pogledom na Stari Most u Mostaru. Inače, ova pjevačica zabavljat će publiku u Vitezu za Dan općine 28. travnja.

Prva asocijacija na Mostar mi je fakultet. Bila sam šest godina, čak sam sedmu i započela, kaže Antonija i kroz smijeh govori kako je završila fakultet. Ipak, nije znala odgovoriti na pitanje je li bolji noćni život sada ili prije, iako i sama često nastupa po mostarskim klubovima.

OGLAS

Otkrila je da je kao mala mislila da će biti teta u vrtiću, te kako nikada nije mislila da će zarađivati od glazbe. U podcastu se osvrnula na neke životne odluke kazavši da ne misli da je svaka njena odluka bila ispravna, te kako se za neke sama kaje.

OGLAS

Ipak, tvrdi kako se uspješni ljudi ne obaziru na druge i kako oni neće nikada komentirati uspjehe drugih. Meni je žao što smo i ja i ti osjetili taj duh male sredine, previše si na tapeti svima. Radi takvih stvari voljela bih da sam iz nekog većeg grada, kazala je Antoniette.

OGLAS

Antoniju su tijekom razgovora pogodile i emocije, posebno kada je spomenula kako je u životu više trebala slušati majku, koja joj je najveća podrška. Poseban naglasak bio je i na njenom rodnom Širokom Brijegu.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM