viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.05.24 @ 13:29
OGLAS

Baby Lasagna rasprodao je svoj zagrebački solo-koncert, koji će se održati na stadionu Šalata u četvrtak, 12. rujna, za svega četiri i pol minute, pa je organizator dodao još jedan koncert u petak, 13. rujna, objavila je agencija LAA.

Najsretnijih 4000 fanova Baby Lasagne pokupovalo je ulaznice u rekordnom roku, čime je taj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata. S osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji, te kao natjecatelj s najviše glasove publike, Baby Lasagna ušao je u glazbenu povijest. 

OGLAS

Nakon što ovoga ljeta nastupi na velikom broju festivala u regiji i inozemstvu, za prvi samostalni cjelovečernji koncert odabrao je legendarni koncertni prostor na otvorenom u samom centru Zagreba.

OGLAS

Uz globalni hit Rim Tim Tagi Dim, kao i od prije objavljene pjesme “IG BOY” i “Dont hate yourself, but dont love yourself too much”, Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti ostatak albuma prvijenca Demons & Mosquitos, čiji se izlazak očekuje ove jeseni.

OGLAS

Nakon što je Rim Tim Tagi Dim ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova. Ulaznice za drugu svirku na Šalati kreću u prodaju danas u 16 sati kroz sustav Eventim po cijeni od 25 eura.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM