viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.08.23 @ 15:25
OGLAS

U 50 godina dugoj karijeri, ovo je Bebekov prvi solistički koncert u Jajcu!

Večeras, 13.8. na vodopadu Plive, Željko Bebek & The Band održat će koncert na koji je publika u Jajcu dugo čekala!
Nakon jučerašnjeg održavanja 8. Međunarodnih natjecateljskih skokova s vodopada, večeras od 21h na scenu izlazi jedan od najvećih pjevača naših prostora, bard domaćeg rock’n’rolla Željko Bebek.
Bebek je već javno progovorio o tome koliko mu ovaj koncert znači jer u njegovoj golemoj karijeri od 50 godina, po prvi put ima solistički koncert u Jajcu!
Od hitova “Tijana”, “Sinoć sam pola kafane popio”, “Oprosti mi što te volim”, “Da je sreće bilo”, do novijih “S tobom su godine minute”, “Kupit ću nam sat”, “Kakav otac, takav sin”, “Ono nešto naše”, “Ja po kafanama”…. Ovo su samo neki od brojnih hitova koje će publika moći večeras čuti. Dakako, Bebek će izvesti i kultne pjesme “Selma”, “Ima neka tajna veza”, “Svi marš na ples” i ostale omiljene uspješnice Bijelog Dugmeta.
Večeras publiku u Jajcu očekuje nezaboravna večer, a svi koji još nisu nabavili ulaznice za ovaj koncertni spektakl, mogu to učiniti na vodopadu Plive, na blagajni na ulazu. Ulaznice se na ovoj lokaciji mogu kupiti cijeli dan, do početka koncerta! Uz to, ulaznice su dostupne i online na platformi Entrio.ba.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM