spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

CAR TUNING SHOW VITEZ: Spektakularna manifestacija stiže u naš Vitez

- Oglasi -

Uzbudljivi događaj dolazi u naš Vitez. Organizacije Spike fest i Anonymous Vitez s ponosom najavljuju “Car tuning show,” manifestaciju posvećenu strastvenim ljubiteljima automobila i njihovim impresivnim vozilima.

- Oglasi -

Ovaj nezaboravan događaj zakazan je za nedjelju, 10.09.2023. godine, i obećava spektakl za sve uzraste.

Da bi osigurali najbolje moguće iskustvo za sudionike i posjetitelje, organizatori su pažljivo odabrali lokaciju – parking Franšiznog Centra u Vitezu. Ova lokacija pruža sve potrebne resurse i udobnost za siguran i ugodan tijek manifestacije.

- Oglasi -

Ulaz za posjetitelje i pješake je potpuno besplatan, omogućujući svima da uživaju u ovom jedinstvenom događaju. Osim impresivnih automobila, posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnoj ponudi hrane i pića, stvarajući tako još ugodniju atmosferu na događaju.

Program započinje u 14:00 i traje do 23:30 . Posjetitelji će imati priliku vidjeti impresivne automobile izložene u različitim kategorijama. Važno je napomenuti da ova manifestacija nije natjecanje u brzini ili vožnji, već je posvećena promociji estetike i tehničkih inovacija u svijetu automobilizma. Stoga, neće biti dopušteni bučni motori ili slične aktivnosti koje bi mogle ometati mir i sigurnost građana.

Nakon proglašenja pobjednika u različitim kategorijama, sljedi zabavni program s nastupima dvaju lokalnih DJ-eva. Ova glazbena poslastica stvorit će ugodnu atmosferu za sve prisutne.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.