viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.03.24 @ 07:54

Jedna od najgledanijih predstava u regionu “Crnogorac u krevetu” stiže u Vitez. Predstava će se odigrati u srijedu 03.04.2024. godine s početkom u 20 sati u Franšiznom centru hotela Central u Vitezu. Ulaznice od danas možete pronaći na recepciji hotela Central ili online u sustavu Event.ba.  Cijena ulaznice iznosi 15 KM, na dan predstave 20 KM. 

Smijeh je najmoćnija vještina na svijetu, najbolji lijek, upravlja emocijama, olakšava stres. Sat i pol vrhunske zabave uz kazališnu predstavu i to najgledaniju crnogorsku komediju svih vremena “Crnogorac u krevetu”.

OGLAS

Crnogorac u krevetu najgledanija je crnogorska komedija svih vremena, predstava koja se izvodi već deset godina i čija je gledanost veća sada nego u vrijeme kad je nastala. To je klasična komedija koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima i na duhovit način govori o svim životnim fazama, a naročito duhovito opisuje život prosječnog crnogorskog bračnog para, prikazan prema klasičnim stereotipima o Crnogorcima. Glumci: Peđa Šuškavčević i Ana Šimundža-Selski

OGLAS
Oglasi
LM