viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.10.23 @ 22:12
OGLAS

Crnogorsko natjecanje u ležanju završeno je nakon 50 dana, a pobjednica je 23-godišnja Lidija Marković iz Nikšića.

OGLAS

U Instagram objavi Etno sela Montenegro u Donjoj Brezni, gdje se održavalo natjecanje navodi se da su finalisti natjecanja Lidija i Filip postigli dogovor i tako odlučili da podijele pobjedu, ali Filip je prepustio medijsku slavu svojoj protivnici.

,,U danima ‘osame’ kada se duša sama sa sobom suoči, najdublje se porazmisli o svemu. Bilo je smijeha, plača, molitvi. Njih dvoje od ukupno 21, ispratili su natjecatelje iz Crne Gore, Rusije, Srbije i Ukrajine”, pisalo je na početku objave.

OGLAS

,,Oboje su odlučili da zajedno stanu na tron i složno uz poruku svim jugoslovenskim narodima i političarima poruče da ljubav i sloga rješavaju sve. Filip kao džentlmen prepušta medijsku pobjedu Lidiji”, napisali su.

OGLAS

Kako prenosi blic.rs ovogodišnja pobjednica ima 23 godine i po zanimanju je kozmetičarka, a u ranijim izjavama za medije rekla je da neće odustati.

OGLAS

,,Nije naporno uopće. Nisam još odmorila i ne planiram da ustanem. Ništa nije teško. Ovdje sam došla da odmaram i stvarno uživam”, izjavila je ranije.

Zanimljivo je da su joj njeni roditelji nudili 1.000 eura, kao i što je ovogodišnja nagrada, ali ona nije htjela odustati jer se, kako kaže, godinama pripremala za natjecanje.

Ovo natjecanje održava se već 12 godina zaredom. Ovogodišnje izdanje počelo je 18. kolovoza, a privuklo je veliku medijsku pažnju zbog toga što se u prvom tjednu srušio rekord od 117 sati kojeg je držala Dubravka Aleksić iz Podgorice.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM