spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
21 ° C
21 °
21 °
79 %
1.3kmh
59 %
Sub
29 °
Ned
30 °
Pon
34 °
Uto
35 °
Sri
33 °
spot_img

Danas besplatna vožnja turističkim vlakom ,,Ćiro” u Travniku

- Oglasi -
- Oglasi -

Firma SEJDIĆ d.o.o. povodom obilježavanja manifestacije Dan općine Travnik poklanja besplatnu vožnju čuvenim turističkim vlakom ,,Ćiro” (Tarabovac- tvrđava Stari grad- Bašbunar) za sve građane Travnika i goste u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

U cilju obogaćivanja turističke ponude grada Travnika predstavnici firme Sejdić d.o.o. i grupa travničkih entuzijasta svom gradu podarili su jednu nesvakidašnju i jedinstvenu turističku atrakciju.

- Oglasi -

U grad se nakon pune 43 godine ponovno vratio Ćiro! Novi travnički Ćiro, sada i bez šina, jedini u BiH vas može voziti i na najviše uzbrdice bez ikakvih problema te vam predstaviti najvažnije travničke kulturno- povijesne značajke i to dok udobno sjedite u stolici kupea.

- Oglasi -

Turistički vlakić, unikatno prijevozno sredstvo može akomodirati više od 30 putnika te im ponuditi ugodan obilazak grada koji na svakom koraku sam priča svoje priče iz davnina uz jedinstvenu mogućnost osvježenja i okrjepljenja za vrijeme vožnje.

Ćiro je opremljen suvremenom audio opremom te će putnici za vrijeme vožnje imati priliku saznati sve pojedinosti o objektima i lokacijama na koje ih on odveze.

Pored lokalnog, audio vodič nudi informacije i na nekoliko svjetskih jezika kako bi Ćiro mogao ugostiti i turiste iz cijeloga svijeta koji dođu u Travnik.

- Oglasi -
spot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE