viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.08.23 @ 12:36
OGLAS

Darko Capo i Zorica Andrijašević Donna na nedavno održanim Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku predstavili su duet „Vječno zajedno“, ljubavnu baladu koja je publiku osvojila na prvu!

OGLAS

S pjesmom će za nekoliko dana nastupiti i u revijalnom dijelu jubilarnog, 30. po redu Ohrid Festa – Ohridski trubaduri, 1. i 2.9. u Makedoniji, a u međuvremenu su predstavili i video spot koji prati pjesmu.

Stihove za pjesmu „Vječno zajedno“ napisala je Alka Vuica, dok je za glazbu  zaslužan Grigor Koprov, jedan od najznačajnijih makedonskih pop kompozitora. Koprov je surađivao je s Tošetom Proeskim, Kaliopi, Karolinom Gočevom i drugim poznatim izvođačima, a s Capom ga je spojio Vlado Kalember s kojim je Capo prošle godine izbacio re-make kultne pjesme i velikog hita Srebrnih krila  „Ana“.  Suradnja između Grigora Koprova i Darka Cape započela je na Ohrid Festu 2021.  godine, na kojem je Capo osvojio prvu nagradu za najboljeg debitanta internacionalne večeri s pjesmom „Meni treba ispod neba“.

OGLAS

Inče glazbeni producent pjesme “Vječno zajedno“  je Tomo Bačurin Lima, vlasnik zagrebačkog  Longplay studija, a  atraktivan video spot je sniman na luksuznom obiteljskom imanju „Niko & Luka Dvori“ u Benkovcu. Režiju spota potpisuje poznati redatelj i producent Željko Petreš, dok je za snimanje bio zadužen Zlatko Dizdar.

OGLAS

Darko Capo, koji je povratnik iz Švicarske, suradnju s Makarankom Zoricom Andrijašević Donnom može zahvaliti svom manageru Zoranu Škugoru, a da je ovaj spoj dobitna kombinacija potvrđuje i nagla popularnost pjesme „Vječno zajedno“, koja se brzo uvukla pod kožu publici u cijeloj regiji.

OGLAS

Darko Capo ovih dana najavljuje i izlazak svog novog studijskog albuma pod nazivom „Gold“ kojeg će promovirati na koncertima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM