viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.09.23 @ 09:09
OGLAS

Pranje veša nije zabavno. Dosadno je i dugotrajno, a posebno njegovo peglanje. Jeste li znali da tokom života potrošimo 750 dana, više od dvije godine, na pranje veša, a čak 50 posto tog vremena otpada na peglanje te iste oprane odjeće, što najbolje znaju veća domaćinstva. Peglanje je kućanski posao u kojem većina ljudi ni najmanje ne uživa, a jedna mama Chantel Mila sa svijetom je podijelila trik koji će vam pomoći da izbjegnete peglanje. Sve što vam treba je domaća smjesa koja će u pet minuta poravnati vašu odjeću.

“Ljudi, tako sam uzbuđena što mogu podijeliti ovo, jer već neko vrijeme radim na formuli. Ovaj sprej je sjajan za putovanja ili za ona užurbana jutra kada jurite iz kuće! Jednostavno raspršite laganu maglicu, zagladite i ostavite 5 minuta (dok se tuširate) i evo – nema više nabora! Isprobala sam ga i na svijetloj i na tamnoj odjeći od mješavine pamuka i dobro je funkcionirao. Testirajte prije nego što isprobate kod kuće”, napisala je Chantel.

OGLAS

Chantel je objasnila da su vam potrebne dvije šoljice vode, kašika alkoholog ocata i kašika regeneratora za kosu, koji će omekšati vlakna materijala, kako biste je izravnali. Ona je svoj trik objavila u videu koji je postao jako popularan na društvenim mrežama te poručila da će vam ovaj trik biti jako koristan na putovanjima ili kada, na primjer, ujutro nemate vremena ispeglati odjeću za posao, piše Slobodna Dalmacija.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM