viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.03.24 @ 14:07

Prvi put u povijesti, bolid Formule 1 vozit će se ulicama Bosne i Hercegovine. Red Bull Showrun Sarajevo bit će održan u nedjelju, 9. lipnja u glavnom gradu naše zemlje i preobrazit će urbane prostore Sarajeva u jedinstvenu pozornicu za automobilistički performans tijekom kojeg će legendarni Red Bull Racing Formula 1 bolid prirediti dan za pamćenje za sve posjetitelje.

Prateći program uključit će muzičke performanse, ali i nastupe poznatog njemačkog dvojca Red Bull Driftbrothers, te virtuoza na stunt motoru Arasa Gibieza. Svoju poruku građanima Sarajeva u ime Red Bull Racinga, poslao je legendarni F1 vozač David Coulthard koji je naglasio da je Sarajevo jedan od samo devet gradova u svijetu koji će ugostiti Red Bull Showrun.

Oglas

“Osvojili ste naša srca svojom bogatom kulturom, živopisnom poviješću, a poseban duh ljudi na ovim prostorima učinit će događaj još posebnijim“, poručio je Coulthard. Naglašavajući da Red Bull Showrun vrhunski spoj moto sporta, muzike i uzbuđenja, Jadran Crnogorac ispred organizatora je istakao da će bolid proći trasom od Marijinog Dvora do Mašinske škole i nazad pored Zemaljskog muzeja Bosne i Hercegovine.

Oglasi
LM