viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 10.10.23 @ 07:56

U intervjuu za IN Magazin hrvatske Nove TV Halid Bešlić našalio se da, kad ga pitaju za koga navija, kaže za nogometnu reprezentaciju Hrvatske te otkrio i razlog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halid Bešlić nastupio je na Bučijadi u Ivanić-Gradu u Hrvatskoj, a pred nastup je govorio za Magazin IN Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni bh. pjevač komentirao je svoju vezu s hrvatskom publikom, a posebno se osvrnuo na nogometaše susjedne zemlje uzevši u obzir da je skoro svima pjevao na vjenčanjima.

,,Pa u posljednje vrijeme nisam, ali prije jesam. Ova generacija je otišla sa scene, Luka još malo igra, ali to je kraj. Bilo ih je dosta: Srna, Luka, a bilo ih je sigurno sedam, osam, možda deset”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i kako se često šali kad ga pitaju za koga navija: “Ja kažem za hrvatsku reprezentaciju, pa kažu kako, a ja kažem: ‘Tako – sve sam ih oženio'”, našalio se Halid.

Komentirao je i to što uskoro puni 70 godina kazavši da rođendan neće slaviti.

,,Mogu da tugujem, prolazi vrijeme, prolazi život, ali eto guramo. Što bi se reklo, mi u Bosni kad kažemo guramo još, ide”, pojasnio je pjevač.

Na konstataciju da ga često opisuju kao jednostavnog čovjeka odgovorio je: ,,Ne znam koji je to pisac rekao – najvažnije je izdići se do jednostavnosti”.

Najavio je i da će uskoro predstaviti duet s klapom Intrade.

Oglasi
LM