viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.02.24 @ 13:57
OGLAS

Ako stalno koristite peglu naslage i ljepljive mrlje mogu uništiti vašu odjeću, a jednostavan trik za čišćenje ovog kućnog aparata podrazumijeva dva sastojka i tek nekoliko minuta.

Pegle su zaista naši najbolji prijatelji kada se trudimo da izgledamo najbolje što možemo, uklanjaju svaku boru i izbočinu na košuljama, pantalonama. Međutim, kao i svaki drugi kućni aparat, peglu treba čistiti nekoliko puta godišnje.

OGLAS

Ako je stalno koristite, nakupine vodenih naslaga i ljepljive mrlje mogu skratiti vijek trajanja i uništiti vašu odjeću. Također, ako često koristite svoju peglu tijekom cijelog tjedna, najbolje je da je čistite jednom mjesečno ili kada primijetite prljavštinu na njoj. Proces čišćenja traje samo nekoliko minuta, a ne trebaju vam nikakvi jedinstveni sastojci za čišćenje iz trgovine – sve što vam treba imate u vašoj kuhinji – sodu bikarbonu i destiliranu vodu.

OGLAS

Soda bikarbona je moćno sredstvo za čišćenje koje pomaže u razbijanju nakupina na dnu pegle. Lagano je abrazivna, tako da neće oštetiti površinu dok uklanja ljepljive naslage. Pomiješajte dvije žlice za juhu sode bikarbone s jednom žlicom destilirane vode u posudi da napravite pastu. Zatim nanesite pastu na podlogu i nježno izribajte površinu. Nastavite s ribanjem dok ne primijetite da pegla počinje da blista.

OGLAS

Međutim, važno je držati sodu bikarbonu dalje od otvora za paru. Nakon što završite sa čišćenjem, obrišite je vlažnom krpom. Možete ponovno nanijeti sodu bikarbonu na područja koja još imaju ljepljive ostatke.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM