viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.03.24 @ 16:33

Najvatrenija navijačica hrvatske nogometne reprezentacije, Ivana Knoll pohvalila se da je kupila svoj prvi stan u Americi.

Stan koji je kupila nalazi se u Miamiju, na Floridi. Prve fotke iz novog doma objavila je na svom Instagram Storyju.

OGLAS

“Upravo sam kupila prvi stan u SAD-u. Još uvijek nije vila, ali je moj i naporno sam radila za njega! Zauvijek sam zahvalna svom ocu koji me odmalena odgajao da budem neovisna”, napisala je Knoll.

OGLAS

Ivana je nakon svjetskoj prvenstva u Kataru dobila nekoliko milijuna pratitelja i proslavila se u svijetu, a onda se preselila u Ameriku. Tamo sada radi kao DJ.

OGLAS

“Prije nego što sam posjetila Miami, znala sam da će mi biti baza. Ali samo baza. Jer ova buntovnica nikada nema stalnu adresu” napisala je u sljedećem Storyju. 

Ivana na Instagramu često piše o privatnom životu, a nedavno je pisala kako često susreće s hejterima.
– Cijeli svoj život imam veliku količinu hejtera. I za sve što radim dobivam puno pažnje jer sve što radim, radim odlično. I zbog tog razumijem frustracije drugih, ali nikada neću razumjeti da je muškarac ljubomoran na ženu…Dok vi puštate glazbu u vašim garažama, ja sam stvorena za velike stvari jer imam veća muda od svih vas zajedno – poručila je Knoll i nastavila:

– I da, odbijam milijune dolara ne otvarajući OnlyFans. I da, odbijam milijune dolara ne prodavajući svoje tijelo i dušu nikome. I nikad neću! Da, seksi sam i da, pričam četiri jezika, i da, imam diplomu grafičke tehnologije i da, sve plaćam sama i da, znam svirati i da, imam brend bikinija, i da, jesam najveća influencerica u Hrvatskoj i da, radim puno i da, na putu sam da budem najbolja – zaključila je svima.

Podsjetimo, nedavno se malo poigrala s alatima za uređivanje fotografija. Popularna je Hercegovka na društvenim mrežama podijelila fotografiju u rublju, odnosno u crnom grudnjaku i iste boje gaćicama visokog struka.

Oglasi
LM