viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 21.07.23 @ 11:18

Moto klub Kreševo ove godine, točnije ovaj vikend, slavi jubilej, svoj deseti rođendan.

Iako je prošlo samo deset godina, bajkeri su od ”motorijade ispred Jožine radnje” uspjeli napraviti jednu od najboljih i najposjećenijih motorijada u okruženju. 10. Moto susret će se održati na dobro poznatoj lokaciji u petak i subotu, a nastupat će tri benda koja se kreševskoj publici premijerno predstavljaju.

Pripreme već odavno traju, a danas se finaliziraju. U petak, 21.7. od 12:00 sati je planirano otvorenja kampa i doček gostiju, a svirke startaju od 20:00 sati uz ˝Infuziju˝ iz Bratunca i ˝Raptor˝ iz Trilja.

Za goste koji su stigli u petak, u subotu očekuje doručak u kampu. U 18:00 planiran je defile kroz grad uz kratko zadržavanje na Trgu i povratak nazad u kamp na moto igre, nakon čega ponovo slijedi zabava uz bend ˝Ivan Rajić i Teška Tema˝ iz Kiseljaka, a za jubilarni rođendan Moto kluba Kreševo će nastupati jedno od popularnijih imena rock scene Isak Šabanović. I ove godine je susret humanitarnog karaktera. Prikupljat će se sredstva za sljedeću operaciju člana MK Kreševo pa će se ulaz naplaćivati 5 KM. Bajkeri i djeca ulaze besplatno. I što bi rekli bajkeri: Come in peace or stay at home!

Oglasi