viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 22.07.23 @ 08:28

Godina je bila 1999. John je tada vjerojatno sa smijehom odbacio mogućnost da će postati zet iz Gabela Polja.

Bosnu i Hercegovinu nije niti poznavao, a za Hrvatsku je čuo tek putem imena legendarnih nogometaša poput Šukera, Bobana i Bokšića iz sjajne generacije Vatrenih.

No, ponekad život piše nevjerojatne priče i spaja ljude na neočekivane načine.

,,Srećom pa se isti nađu i Bog nekad krivom crtom piše pravo,” kaže jedna pjesma, a upravo je po njoj sudbina spojila Sandru i Johna. Unatoč svojim različitostima, hrabrosti, ljubavi, povjerenju i vjeri u sebe, stajali su pred oltarom crkve u Gabela Polju prije 15 dana i izrekli jedno drugom vječno “DA”.

Iako oboje žive i rade u Manchesteru, svoju vezu su njegovali deset godina prije nego što su okitili zarukama na prelijepim slapovima Trebižata na Kravici i krunili je brakom.

Zapanjujuće je da u posljednje vrijeme nekoliko djevojaka s afričkog kontinenta nalazi sreću u ovim krajevima i u pravilu su fantastično prihvaćene. To pokazuje da smo kao društvo napredovali, da smo bez predrasuda i s poštovanjem prema nečijem izboru, piše caportal.net.

Svadba u rodnoj Čapljini

Njihova svadba u Hercegovini bila je nešto posebno. U hotelu President sjedinjeni su bili običaji, obredi i tradicija različitih kultura, stvarajući tako jedinstvenu i nezaboravnu proslavu.

Gabela Polje bilo je svjedokom ovog jedinstvenog i nevjerojatnog trenutka, dok su gosti iz raznih dijelova svijeta sa suzama radosnicama i osmijesima na licima obasipali novopečeni par čestitkama.

Sandra i John su pokazali da ljubav ne poznaje granice. Njihova priča inspirativna je podsjetnik da je svijet prepun nevjerojatnih priča koje čekaju da budu ispričane.

Mlada Sandra Karačić rođena je u Čapljini, a živjela je i odrasla u Gabela Polju. Osim Sandre, majka i otac imaju još četvero djece, sina Maria, i tri kćerke Nikolinu, Ivanu i Sanju.

Sandra se profilirala u svijetu modelinga i otišla je u Englesku raditi kao menekenka gdje je upoznala Johna za kojeg se i udala u Gabela Polju.

Neka nam ova svadba bude podsjetnik da bismo trebali cijeniti različitosti i širiti ljubav i prihvaćanje prema svima, bez obzira na njihovu pozadinu ili porijeklo.

Na kraju, ova svadba nije samo spojila dvoje ljudi, već je i simbol nade i promjene, podsjetnik da ljubav može pobjeđivati sve prepreke i spajati srca širom svijeta.

Oglasi
LM