viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.05.24 @ 22:17
OGLAS

Nastup hrvatskog predstavnika Baby Lasagne u prvom polufinalu Eurosonga izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Baby Lasagna odradio je svoj nastup u prvom polufinalu Eurosonga.S pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” predstavio je Hrvatsku sedmi po redu, a njegov spektakularan nastup potaknuo je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

OGLAS

Evo što komentiraju gledatelji: ”Rasturio!”, ”Bravo, Marko!”, ”Ovo u životu nisam vidjela da cijela dvorana pleše i pjeva. Marko rasturio si i svaka čast”, ”Dečko je razvalio”, Kad publika pjeva nema dalje!!!”, ”Ponos do neba”, ”Kad mu je koncert?”, ”Samo mu dajte trofej i to je to…”, ”Slušajte samo tu publiku… Wow”, ”Definitivno pobjeđuje”, ”Ne uopće nije pobjednik”, ”Održao koncert, a ne predstavio pjesmu”, ”Zagrebe, vrijeme je da počneš pripreme”, ”Pun energije, prvi put da zvučimo svjetski”, samo su neki od već tisuća pristiglih komentara.

OGLAS

Inače, Lasagni kladionice predviđaju siguran prolazak u finale Eurosonga, a Hrvatska je i glavni favorit za pobjedu na ovogodišnjem natjecanju.

OGLAS

Drugo polufinale Eurosonga je u četvrtak 9. svibnja, a veliko finale je u subotu 11. svibnja.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM