spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kino „Theatre“: Od 24.3. pogledajte film IZGUBLJENI GRAD

- Oglasi -

Urnebesna akcijska komedija čiju fenomenalnu glumačku postavu čine Sandra Bullock i Channing Tatum, Daniel Radcliffe i Brad Pitt!

IZGUBLJENI GRAD

Briljantna, ali povučena autorka Loretta Sage (Sandra Bullock) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mjestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovnice Alanom (Channing Tatum), koji je svoj život posvetio otjelotvorenju lika heroja „Dash. ” Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Lorettu kidnapuje ekscentrični milijarder (Daniel Radcliffe) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spasi. Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživio i pronašao drevno blago prije nego što zauvijek bude izgubljeno.

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina, na instagram profil @kino_theatre, na mail: kinotheatre@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, WhatsApp, SMS, poziv).

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.