viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.03.24 @ 20:11
OGLAS

Proteklih dana diljem cijele Hrvatske pričalo se o karlovačkoj pizzeriji Mona Lisa. Pod povećalo javnosti došli su zbog izazova koji su uputili svim svojim gostima.

Naime, Pizzeria Mona Lisa u svojoj ponudi ima ogromnu pizzu koja duljinom seže do jednog metra, a široka je oko pola metra. Izazov je glasio: tko u potpunosti pojede takvu pizzu u jednom satu, vlasnik će mu uručiti čak tisuću eura.

OGLAS

Iz dana u dan dolazili su kandidati koji su vjerovali da su kadri pojesti toliku pizzu. Čak 41 kandidat odvažio se na ovaj izazov, ali nikome od njih nije pošlo za rukom pojesti cijelu pizzu. No, Pizzeria Mona Lisa danas javlja kako se napokon pojavila osoba koja je uspješno odradila taj izazov. 42. kandidat bio je Antonio Čelić, vrlo talentirani hrvatski borac i brat trenutno nešto poznatijeg Patrika Čelić. 18-godišnji Antonio vjerovao je da može pojesti ovu gigantsku pizzu i bio je u pravu!

OGLAS

Antonio ususret izazovu izgleda vrlo entuzijastično i osmijeh je prisutan na licu, ali fotografije nakon posljednjeg zalogaja jasno daju do znanja da se radi o nimalo lakom zadatku.Inače, Antonio Čelić borac je velter kategorije (-77) kg, a iza sebe ima dva profesionalna MMA nastupa.

OGLAS

Obje borbe okončao je u pobjedama u prvoj rundi, a 6. travnja (četvrti mjesec) trebao bi nastupiti na Golden Fight 4 eventu, baš kao i njegov brat Patrik.Antonio već neko vrijeme stanuje u Novom Sadu i trenira pod budnim okom Nemanje Miloševića, ponajboljeg regionalnog MMA trenera, a ujedno i glavnog trenera kluba Car Dušan Silni.

Pred mladim Čelićem sada je novi izazov. Trenutno je Antonio poznatiji kao osoba koja je pojela ogromnu pizzu, nego po svojim MMA rezultatima, a na njemu je da ne ostane poznat isključivo po jedenju pizze u Pizzeriji Mona Lisa, nego da ga javnost prvenstveno prepoznaje kao uspješnog MMA borca.Vjerujemo da će ovaj talentirani dečko jako brzo početi plijeniti pažnju svojim nastupima unutar kaveza. Njegova sportska karijera na samom je početku i velike stvari su pred njim, piše Fightsite.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM