viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 11.12.23 @ 17:43

Spektakularnim programom uz jednu od najvećih regionalnih zvijezda, Željka Joksimovića, Mostar će u 2024. godinu uploviti na pozornici smještenoj uz šetalište Nikole Šubića Zrinskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tradicionalno, novogodišnji program u Mostaru započet će dječjom Novom godinom točno u podne u kojoj će najmlađe Mostarce zabaviti Lola klaunovi i mađioničar Stefano, priopćio je organizacijski tim dočeka Nove godine u Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako dodaju, vrhunac zabave za najmlađe bit će novogodišnja predstava s Djedom Božićnjakom koju će izvesti Pozorište lutaka Mostar. ”Ispraćaj stare godine i najbolja zabava u državi krenut će već od ranih večernjih sati uz dobru glazbu kojom će atmosferu zagrijavati DJ Majerski. U nastavku najluđe noći posjetitelje će domaćim i stranim hitovima zabavljati mlada i sve popularnija pjevačica Antoniette Čerkez”, otkrili su organizatori.

Zvijezda novogodišnje večeri Željko Joksimović svojim će najvećim hitovima uvesti Mostarce i njihove goste u 2024. godinu. Organizatori su dodali da će novogodišnji program svojim repertoarom zadovoljiti sve ukuse i generacije te prisutnima učiniti noć nezaboravnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim glazbeno-produkcijskog spektakla, kazali su da će ovo biti i turistički događaj koji će u Hercegovinu privući brojne goste iz BIH i okolnih država.

”Mostar je ove godine  jedna od najpoželjnijih destinacija regije za novogodišnji provod zbog kojeg se u Mostaru, ali i okolnim gradovima, već odavno traži ‘krevet više’. Ovogodišnji doček potvrđuje status najpoželjnije destinacije kojoj Mostar teži protekle tri godine”, zaključili su u priopćenju. Inače, na tradicionalnoj reprizi dočeka 1. siječnja 2024. godine, Mostarci će uživati u dva koncerta kada će nastupiti grupa Gabrijel i zvijezda večeri Ivo Jurić.

Oglasi
LM