viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 26.06.23 @ 21:09

U Vitezu će ovog ljeta biti održan vrhunski i to, drugi po redu glazbeni događaj u organizaciji Udruge Spike Fest, a pod pokroviteljstvom Spike Studiosa.

Riječ je o Spike Festu, festivalu pop-rocka koji će se održati 4., 5. i 6. kolovoza na otvorenom, na lokaciji ispred Gradske sportske dvorane Vitez.

,,Ovogodišnje izdanje Spike Festa ugostit će, prvi dan lokalne bendove i to Fjužna Pruga (Banja Luka), Domino Efekt (Brčko) i Imitatori (Zenica). Drugi dan su DJ-evi KID CODE (Dejan Marković Vitez), Ena Smajić (Sarajevo), Bobofeelgood (Boban Radeljić Vitez), Calkins (Sarajevo) i Lumar (Luka Marić Vitez). I konačno, treći dan nastupaju headlineri GALIJA, COTA G4 (Zagreb – pjevač Divljih jagoda) i Sinhro (Fojnica)”, poručili su orgnizatori.

Cijene ulaznica (ulaznice će od sutra biti puštene u prodaju na kupikartu.ba što je direktno povezano sa  spikefest.org):
– 1. Dan (04.08.2023) – 10KM
– 2. Dan (05.08.2023) – 20KM
– 3. Dan (06.08.2023) – 20KM
– Festivalska karta (za sva tri dana) – 35KM
– VIP karta (za sva tri dana) – 50KM. Naknadno će biti objavljena ostala prodajna mjesta.

Organizatori festivala najavljuju vrhunski događaj, upotpunjen najkvalitetnijom glazbom i prije svega, odličnu zabavu, a što će potvrditi prošlogodišnji festival i namjeru da u Vitezu “živi” odlična i pozitivna energija.

Više informacija o festivalu možete pronalaziti na web stranici SPIKEFEST.ORG, na Instagram profilu SPIKE.FEST, na Facebook profilu SPIKEFEST.BA, a što će detaljno prenositi i portal viteški.ba.

Oglasi