viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.09.23 @ 15:51
OGLAS

Izgledaju li vam objave koje sadržavaju linkove, a koje na Facebooku objavljuju tvrtke ili organizacije, pomalo – čudno? Problem nije u vama i vašim uređajima, već, čini se, u Facebooku odnosno Meti.

OGLAS

Naime, iako se korisnici baš i ne žale na nedostatak fotografija na objavama, developeri su itekako podigli buku. Na Developer Community Forumu sve je puno objavao tome da poveznice koje se objavljuju na Facebooku jednostavo ne prikazuju fotografiju ili javljaju pogrešku.

I to nije problem koji je izoliran samo na jedan dio svijeta. O tom problemu javljaju developeri iz Australije, SAD-a, Kenije, Koreje, ali i Europe.

OGLAS

Developeri pišu kako su problem prijavili Meti, no za sad se nitko nije oglasio o tom problemu, kao ni o rješenju za takav problem. 

OGLAS

Čini se kako je problem u opciji dijeljenja lozinki, odnosno načinu na koji Meta prikuplja informacije o fotografijama koje prate poveznicu.

OGLAS

Iako developeri mogu kroz Sharing Debugger vidjeti u čemu je problem, za popravak će ipak morati pričekati ekipu iz Mete. Jer, čini se, problem je u tome kako njihovi algoritmi “povlače” fotografije.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM