viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.04.24 @ 08:35
OGLAS

U ljetnikovcu Radobolja u četvrtak je održana tradicionalna “Noć Plemića” kojoj je nazočio veliki broj gospodarstvenika, sportskih radnika i političara.

Predsjednik Upravnog odbora Hrvatskog športskog kluba (HŠK) Zrinjski Denis Lasić zahvalio je svima koji su došli podržati klub.

OGLAS

– Svi mi zajedno smo preponosni na prošlu godinu i na prošlu sezonu, aktualni smo osvajači prvenstva i aktualni smo osvajači kupa, napravili smo dugo očekivani iskorak u Europi i igrali grupnu fazu Konferencijske lige, na svom stadionu koje je ispunio uvjete UEFA-ine kategorije IV. i samim time smo ispunili sve ono što smo skromno obećavali – rekao je u svom obraćanju Lasić.

OGLAS

Naglasio je kako su i ove godine „Plemići“ spremni ponoviti svoje uspjehe.

OGLAS

– Spremni smo i nadamo se da ćemo to uspjeti, ne sumnjamo u kvalitetu naše momčadi i svega oko naše momčadi. Ove godine smo napravili određeni iskorak i u infrastrukturnom smislu. Osim trening kampa u Rodoču gdje su uvjeti idealni uvjeti za rad, počeli smo s izgradnjom istočne tribine, ona nam je potrebna i tehnički i svakako drugo. Nadam se da ćemo uz pomoć svih razina uspjeti završiti taj projekt kako bi ovom klubu osigurali da ima svoj dom koji mu dolikuje, kako dolikuje osmerostrukom osvajaču prvenstva – zaključio je Lasić.

Na društvenoj mreži X oglasio se i Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i HNS-a. -Večeras je u obiteljskom okruženju Hrvatskog športskog kluba Zrinjski održana Večer Plemića. Ovom prilikom, uz vjeru u naš klub i uspjehe, čestitam i 30. obljetnicu Klubu navijača Ultras Mostar! HŠKZ nastavlja biti naš ponos i najveće ostvarenje nogometa u #BiH, napisao je ČOvić sinoć na X-u.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM