viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 04.10.23 @ 12:30

Ne samo da ćete završiti jako brzo nego će Vaša odjeća biti savršeno ispeglana i spremna za neke nove avanture. Znamo da jedva čekate da Vam otkrijemo ove trikove pa ćemo se odmah baciti na posao!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Kuglice od aluminijske folije za perilicu odjeće

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno se pitate kako aluminijska folija utječe na skraćivanje vrijeme peglanja pa ćemo odmah objasniti cijeli proces. Naime, potrebno je da od aluminijske folije napravite 2-3 kuglice i stavite ih u perilicu odjeće. Kuglice će pomoći da se odjeća bolje opere te da bude manje zgužvana, što će skratiti vrijeme peglanja. Neke domaćice kažu kako im odjeća oprana s kuglicama od aluminijske folije omekša odjeću do te mjere da im omekšivač uopće nije potreban. 

2. Kuglice od aluminijske folije za omekšavanje tkanine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo već spomenuli, kuglice od aluminijske folije možete koristiti za omekšavanje tkanine. Dovoljno je samo ubaciti 2-3 kuglice u sušilicu odjeće kako bi pomogle kod razdvajanja vlakana tkanine. Posljedica ovog trika je manje zgužvana odjeća koju ćete s lakoćom ispeglati. I da, osjetno ćete smanjiti vrijeme peglanja te se moći posvetiti stvarima u kojima zaista uživate.

3. Aluminijska folija kao reflektor topline

Aluminijska folija ima iznenađujuće korisnu primjenu pri peglanju. Postavite komad folije između daske za peglanje i navlake. Aluminij će reflektirati toplinu pegle prema gore, čime ćete postići dvostruki efekt peglanja – gornji i donji sloj tkanine će se peglati istovremeno. To znači da ćete značajno ubrzati postupak i uštedjeti vrijeme. Nema problema, zahvalit ćete nam kasnije!

Oglasi
LM