viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 05.01.24 @ 13:57

Alen Abramović, pobjednik treće sezone Života na vagi, dugo je držao titulu rekordera toga showa, no sinoć je skinut s trona. Alen je u show ušao s više od 180 kilograma, a na finalnom vaganju imao je 86.4 kilograma manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislav Vlašić je na prvom vaganju imao 213.5 kilograma, a na finalnom 124.6 kilograma, što znači da je izgubio 88.9 kilograma. To znači da je izgubio ukupno 41.69% tjelesne mase. “Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat”, rekao je trener Edo za Vlašića. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mama i tata, možete biti ponosni na ovog mladića”, poručila je voditeljica Marijana Batinić. Vlašić je bio tajni finalist te se borio za glavnu nagradu uz Ninu Bandić, Silviju Temšić, Gorana Bartulovića i Mislava Šepića. Šepić je naposljetku slavio kao pobjednik. Na prvom vaganju imao je 171 kilogram, izgubio je 78.8 kilograma, što je 46.1% tjelesne mase.

“Znam da će moje skidanje kilograma biti cjeloživotna borba i znam da će biti teško, ali sam naučio kad sam prvi put pogriješio i vratio izgubljene kilograme. Ja sam čovjek koji uči na greškama”, rekao je Šepić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Oglasi
LM