viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 01.08.23 @ 14:44
OGLAS

Kako je ranije najavljeno, u Vitezu će ovog ljeta biti održan vrhunski i to, drugi po redu glazbeni događaj u organizaciji Udruge Spike Fest, a pod pokroviteljstvom Spike Studiosa.

Riječ je o Spike Festu, festivalu pop-rocka koji će se održati 4., 5. i 6. kolovoza u Vitezu u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez, ne na otvorenom ispred Gradske sportske dvorane Vitez, kako je ranije najavljeno. Lokacija je promijenjena zbog najavljene kiše.

OGLAS

,,Prvi dan pored Domino Efekta (Brčko) i Imitatora (Zenica) gosti će biti i lokalni band Nemoguće vruće. Drugi dan su, kako je ranije najavljeno DJ-evi KID CODE (Dejan Marković Vitez), Ena Smajić (Sarajevo), Bobofeelgood (Boban Radeljić Vitez), Calkins (Sarajevo) i Lumar (Luka Marić Vitez). I konačno, treći dan nastupaju headlineri GALIJA, COTA G4 (Zagreb – pjevač Divljih jagoda) i Sinhro (Fojnica)”, poručili su organizatori.

OGLAS

Podsjećanja radi, cijene ulaznica:
– 1. Dan (04.08.2023) – 10KM
– 2. Dan (05.08.2023) – 20KM
– 3. Dan (06.08.2023) – 20KM
– Festivalska karta (za sva tri dana) – 35KM
– VIP karta (za sva tri dana) – 50KM. Uz VIP kartu ide rezervacija stola, kao i obvezna boca pića po vašem izboru.

OGLAS

Osobna prodajna mjesta:
– Pivnica Ganga, Vitez
– Beer Bar, Busovača
Više informacija o festivalu možete pronaći na web stranici www.spikefest.org, na Instagram profilu instagram.com/spike.fest, na Facebook profilu facebook.com/spikefest.org.

Karte su i dalje u prodaji, dodali su organizatori i pozvali na odličnu trodnevnu zabavu:
https://www.kupikartu.ba/karte/event/6034/spike-fest.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM