viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.01.24 @ 09:15
OGLAS

S hladnijim temperaturama površine se često zalede, pa su samim time skliske i opasne za pješake. Htjeli to priznati ili ne, svi smo podložni neugodnim i dramatičnim padovima kada se pojave mraz i led – stoga se isplati biti spreman.

Srećom, jedna je žena podijelila svoj “najbolji trik” za izbjegavanje klizanja po zaleđenim cestama i pločnicima – a ne morate odvojiti za skupu opremu. Jedna je majka na TikToku podijelila trik koji je postao viralan i premašio 1,8 milijuna pregleda, piše Mirror. Pretražujući dno njezinih ladica, roditelj je izvukao dvije stare čarape i upotrijebila ih u svom genijalnom triku. Navukavši čarape preko cipela kako bi povećala prianjanje, žena je bila oduševljena svojim naporima dok je bila spremna nositi se s ledenim podovima bez straha od poskliznuća.

OGLAS

U opisu objave svog viralnog videa, Mel je napisala: “Najbolji i najpotrebniji trik po mom mišljenju… čarape koje nosite preko cipela – kako se ne biste poskliznuli na ledu. Zahvalite mi kasnije”, rekla je.

OGLAS

VIDEO pogledaj OVDJE

OGLAS

Korisnici koji su hrlili u komentare bili su presretni zbog zanimljivog trika i željeli su ga isprobati. “Oduvijek ovo radim. Uvijek privlačim poglede, ali ja barem ne padam”, napisao je jedan korisnik.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM