spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Popović otkrio koliko novca Grand uzima od pjevača: Ako možemo napraviti puno para…

spot_img
Video AD

Kreativni direktor Grand produkcije, Saša Popović, uručio je ključeve novog automobila pobjednici ovogodišnje sezone Slavici Angelovoj te je progovorio o uvjetima ugovora koji pjevači potpisuju.

Oglasi #1

,,Svi finalisti potpisuju ugovor, mnogi se plaše tog ugovora, međutim, ugovor je faktički napravljen ovako. Ugovor je aktivan samo za one kandidate koji mogu da naprave neki posao i od kojih možemo da napravimo neke nastupe, recimo od 1.000, 2.000, pa do 7.000, 8.000, 10.000 tisuća eura”, rekao je Saša za Telegraf.

,,Ako nekoga možemo da napravimo zvijezdom i da napravimo puno para, kako za njih tako i za produkciju, onda je taj ugovor aktivan, ako ne možemo, onda ih pustimo da rade kao što su radili i do sada”, otkrio je Popović.

Oglas #3

On je otkrio i koliko produkcija zarađuje po nastupu.

,,Mi kao produkcija uzimamo 30 posto, njihovo je 70 posto. Ne možete nekome tko pjeva za 100 ili 200 eura da mu uzmete 30%, to nema šanse. Ali ako nekoga podignemo na 5.000, onda se tu prave obračuni i takvim kandidatima dajemo poslije pjesme i ti su ugovori i dalje aktivni. A zauzvrat svi oni imaju 9 godina reklamu i marketing”, ispričao je Popović.

Oglas Dno #1

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.