viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.03.24 @ 09:07

Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) sa zadovoljstvom najavljuje aktivnosti koje imaju za cilj inspirirati, motivirati mlade širom Bosne i Hercegovine na postizanje novih dostignuća!

Uz financijsku podršku Europske unije, Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) organizira “Dijalog za mlade” u okviru kojeg će mladi imati priliku poslušati govor Tomislava Cvitanušić i sudjelovati u konsultacijama za mlade. Dijalog za mlade će biti održan u Općini Vitez u srijedu, 20.3.2024. godine sa početkom u 18:00 u dvorani općinskog vijeća (posljednji kat zgrade Općine Vitez) .

Oglas

Tomislav Cvitanušić poznati je maratonac, triatlonac i alpinista iz Bosne i Hercegovine, koji će mlade povesti na nezaboravno putovanje kroz izuzetne životne podvige. Tomo nije samo uspješan sportaš nego i dobitnik brojnih priznanja. Nakon govora, planirane su konsultacije sa mladima sa ciljem identifikacije problema za kreiranje omladinske inicijative koja će biti realizirana tokom 2024. godine.

Oglasi
LM