viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.04.23 @ 13:41
OGLAS

U petak će u Vitezu nizom manifestacija biti obilježen 28.4.- Dan općine Vitez.

Toga dana će, s početkom od 11:00, u kongresnoj dvorani hotela Central biti održana svečana sjednica Općinskog vijeća Vitez. Istoga dana planiraju se i drugi događaji, a kao središnji ističe se koncert banda Innuendo od 19:00. Uoči nastupa ove grupe okupljene će zabavljati DJ Gogs.

OGLAS

Također, ponovno će biti održan defile gradskim ulicama u kojemu će se predstaviti sportski i drugi kolektivi iz općine Vitez. Početak defilea je planiran u 17:30, s polazištem od Gradske sportske dvorane.

OGLAS

Naravno, ovogodišnji Dan općine Vitez neće proći bez vatrometa, bogate ugostiteljske ponude te štandova na kojima će lokalni umjetnici, kreativci i obrtnici prodavati artikle koje izrađuju.

OGLAS

Kako bi ova javna manifestacija na otvorenom prošla u najboljem redu za promet će biti zatvorene ulice Hrvatskih branitelja (od restorana Maestral do robne kuće Best) i Silvija Strahimira Kranjčevića (ispred Hrvatskog doma).

„Proslavimo zajedno Dan općine Vitez, uživajmo u dobroj zabavi koju pripremamo u zajedništvu sa svima kojima je Vitez u srcu“, poručuju iz Organizacijskog odbora manifestacije Dani općine Vitez.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM