spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
oblačno
2 ° C
2 °
2 °
87 %
2kmh
100 %
Uto
3 °
Sri
7 °
Čet
8 °
Pet
8 °
Sub
7 °

U Vitezu održana završnica projekta ,,Ples za sve”

- Oglasi -

Jučer je u Franšiznom centru održana završnica projekta ,,Ples za sve” i polaganje 1. stupnja plesne škole društvenog plesa u organizaciji Sportskog plesnog centra LDF Vitez.

Projekt je financirala Općina Vitez u sklopu poziva na natječaj svim udrugama u devetom mjesecu ove godine na području Viteza.

Projekt je obuhvatio edukaciju djece po programu plesnih škola iz društvenih plesova, uzrasta djece do petog razreda osnovnih škola.

Pozvana su sva djeca Viteza iz svih škola sa područja naše općine. Na edukaciju se prijavilo njih 50 od koji je 26 uspješno završilo i jučer pristupilo polaganju 1. stupnja plesne škole.
Najuspješniji među njima su bili iz mlađe skupine: Dalila Sivro i Elena Badrov, a iz starije skupine Eugen Žabić i Zlata Berbić.

Svim polagačima upućujemo iskrene čestitke.
Ispit znanja je održao ispitivač Dejan Brkić, Member IDTA, profesionalni plesni učitelj društvenog plesa.
Hvala svim roditeljima koji su prepoznali važnost ovog projekta i našoj Općini koja je sve to omugućila djeci, besplatno, poručili su iz plesne škole.

Poznavanje osnova društvenog plesa spada u opću kulturu svakog pojedinca, sigurni su kako će djeca stečeno znanje, znati primjeniti na svim važnim događajima, koji ih sljeduju u životu (mature, brucoške večeri, svadbe, razne svečanosti i slavlja).
Bez obzira gdje ih život ponese, osnove svih ovih društvenih plesova plešu se potpuno isto u cijelom svijetu i sve je ovo dio međunarodne kulture.
Na jučerašnjem polaganju sudjelovala su i djeca iz Viteza koji treniraju moderni ples, stil street dance, koji su svoju koreografiju prezentirali svim posjetiteljima. Voditeljica Viktorija Varešković.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.