viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 23.07.23 @ 15:49

Travnički ćevapi nadaleko su poznati, a napokon je došlo vrijeme da najavimo i prvi Street Food & Ćevap Fest u Travniku. 

Ovaj festival će se održati u Travniku na parkingu KŠC Travnik 1. i 2. rujna i bit će jedinstvena prilika da uživate u najukusnijoj hrani koju naša regija nudi, a nadasve u vrhunskim travničkim ćevapima. Festival se otvara u petak 1.9., a drugog dana festivala, točnije 2.9.2023. očekuje nas veliki koncert Zabranjenog pušenja, koji će biti na rasporedu odmah iza završetka Travničke noćne trke.

Na festivalu ćete imati priliku kušati raznovrsne street food, specijalitete s vrućih štandova, kao i uživati ​​u tradicionalnim ćevapima i specijalitetima s roštilja. Bilo da ste ljubitelj pikantnih jela, vrhunskih travničkih ćevapa, sjajnog okusa ili tradicionalnih mliječnih proizvoda, ovaj festival ima sve za svaki ukus i apetit.

Osim nevjerojatnih okusa hrane, možete se veseliti i bogatom zabavnom programu. Bit će tu i live glazba, ulični zabavljači i interesantne radionice, radionice za djecu i odrasle, gdje ćete se imati priliku upustiti u svijet kulinarstva. Za sve ljubitelje piva zaduženo je Staropramen pivo i Ožujsko pivo, a ljubitelji glazbe uživat će u na besplatnom koncertu u hitovima Zabranjenog pušenja.

Organizatori su se pobrinuli  i za najmlađe  za koje će sa posebnom pažnjom biti kreiran specijalan program. A, da uz dobru atmosferu na festivalu, ugođaj bude potpun, organizatori ističu i činjenicu kako je cijeli prostor zapravo i jedna velika obiteljska zona, za druženje i zabavu za sve generacije.

Oglasi
LM