viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 12.05.24 @ 13:02
OGLAS

EA FC 24 (bivša FIFA) je, bez ikakve sumnje, najpopularnija nogometna simulacija koja postoji, a milijuni ljudi je igraju širom svijeta.

Ukoliko vam je dosadilo igranje videoigrice EA FC 24 s Realom, Cityjem, PSG-om i ostalim europskim velikanima, a želite umjesto Kyliana Mbappea zabijati golove prijateljima s Sulejmanom Krpićem, Ajdinom Hasićem ili Nemanjom Bilbijom, to od sada i možete.

OGLAS

Naime, Faruk koji živi u Sjedinjenim Američkim Državama je napravio patch za EA FC 24 u kojem je dodao sve klubove Wwin lige Bosne i Hercegovine.

OGLAS

Tako možete igrati bh. prvenstvo i Kup sa bilo kojom od 12 ekipa koje nastupaju u elitnom rangu bh. nogometa. Faruk je uložio sate i sate truda kako bi napravio najbolji mogući patch u kojem možete pronaći autentične sastave, trenere, stadione, dresove, taktike ekipa… a vrijedi istaknuti i da komentatori izgovaraju imena gradova i stadiona na kojima se utakmice igraju.

OGLAS

Napravio je više od 500 nogometaša koje je pokušao napraviti fizički što sličnijim onima u stvarnom životu, a ono što je posebno zanimljivo je da od sada možete igrati i sa nogometnom reprezentacijom Bosne i Hercegovine. Više informacija možete pogledati na njegovoj stranici gdje također možete i skinuti patch.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM