viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.04.24 @ 22:14
OGLAS

U protekla dva dana nastavljeni su radovi na uređenju dječjeg igrališta na Njivicama u Jardolu.

Unatoč lošim vremenskim uvjetima, u protekla dva dana uspjeli su odraditi sve planirano te im je, kako navode, zadovoljstvo vidjeti da igralište svojim izgledom i sadržajem poprima svoj izgled i svrhu kako je i planirano. Drago im je vidjeti da je igralište postalo i svakodnevno okupljalište djece, ali i odraslih, što je u konačnici i bila namjera.

OGLAS

Udruga Jardol u srcu zajedno sa MZ Jardol, zahvaljuje svima koji su prepoznali njihovu ideju i napore te pomogli da se planirano i realizira. Pozivaju i sve druge koji to nisu do sada, da se pridruže i budu dio ovih zajedničkih napora.

OGLAS

,,Hvala svim vrijednim ljudima koji su bili sa nama u posljednje vrijeme, hvala sponzorima i donatorima na svakom vidu potpore. Sukladno svome planu, udruga Jardol u srcu će do 15.05.2024. godine objaviti popis svih donatora i sponzora, kao i popis članova udruge sa ažuriranim pregledom uplaćenih članarina. Pozivamo sve koji to do sada nisu da uplate simbolični iznos članarine koji na godišnjoj razini iznosi 10 KM, kako bi se nastavili planirani projekti udruge”, poručuju iz udruge Jardol u srcu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM