spot_img
spot_img
spot_img
Vitez
isprekidani oblaci
20.7 ° C
20.7 °
20.7 °
53 %
3kmh
80 %
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
21 °
Sub
21 °
Ned
13 °

Vitežanin nastupio u novom RTL-ovom showu

- Oglasi -
- Oglasi -

Završila je prva epizoda novog RTL-ovog showa Masked Singer, a show je prvi napustio natjecatelj u kostimu Baltazara.

Na kraju emisije otkriveno je da se ispod maske krila nekadašnja velika dance zvijezda Senad Galijašević, poznatiji kao Senna M, inače porijeklom iz Viteza.

- Oglasi -

“To što sam prvi ispao znači da sam najpoznatiji”, našalio se Senna.

- Oglasi -

Od 12 izvođača koliko ih je u showu, prvih šest večeras je u pjevačkim dvobojima pokazalo kakvi su izvođači kada nitko ne zna tko su zapravo oni.

Voditeljica Antonija Blaće na početku je predstavila “detektive” Masked Singera u sastavu Ide Prester, Antonije Mandić, Enisa Bešlagića i Borka Perića, a onda objasnila i pravila.

 ”Jedan će već danas, na kraju emisije, morati skinuti masku i otkriti svoj pravi identitet! Pravila su jednostavna – nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske koje imaju najmanje glasova publike, a dobit će mogućnost otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja će imati najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show”, objasnila je Blaće te na pozornicu pozvala prvi par duela, masku Slatkača i Balthazara.

”Prije svake izvedbe na pozornici, puštamo prilog o maski koja nastupa. U prilogu se kriju tragovi koji će ‘detektivima’, publici i gledateljima pomoći da lakše pogode tko je ispod maske”, rekla je Antonija te je prvo pušten prilog o Slatkaču.

”Ja sam sladak i topim se od sreće. Masku sam uzeo zato što mogu pokazati više od sebe. S vremenom mi je imidž postao opterećenje, a nije lako stalno dobro izgledati”, rekao je Slatkač.

Slatkač je otpjevao pjesmu The Weekenda, Blinding Lights, a na kraju s promijenjenom bojom glasa u mikrofon rekao da je i u teretani pjesnička duša. Enis je odmah pomislio da je riječ o makedonskom pjevaču Davidu Temelkov, dok je Borko rekao da bi ispod maske mogao biti Neven Ciganović. Antonija je rekla da misli da je Luka Nižetić, dok je Ida rekla da je ispod maske Natko Beck, ali da bi mogao biti i Luka Nižetić.

Balthazar je u videoprilogu o sebi između ostalog otkrio da je u njemu uvijek čučao Balthazar, samo ga je trebalo otkriti te da je on njegovo pravo ja.

- Oglasi -
spot_imgspot_img
spot_img

NAJNOVIJE OBJAVE