spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

WhatsApp napokon uveo najtraženiju opciju: Uslišio molbe brojnih korisnika

- Oglasi -

Meta je lani najavila uvođenje niz noviteta na jednom od najpopularnijih chat servisa WhatsAppu, a sada će se korisnicima omogućiti dugo željena značajka – konačno ćete moći koristiti isti WhatsApp na više mobilnih uređaja, što je do sada bilo moguće samo na tabletima ili računalima.

- Oglasi -

Navodi se i da će se uz dulju neaktivnost primarnog uređaja, onemogućiti ulazak u račun na svim ostalim povezanim uređajima te će se korisnik morati ponovno prijaviti, objavili su iz WhatsAppa. Ova mogućnost otvorena je za Android i iOS korisnike, koji će moći koristiti WhatsApp na različitim platformama bez obzira na sustav koji koriste. Prethodno će morati skinuti WhatsApp aplikaciju na App storeu ili Googleovoj trgovini aplikacija. Uređaji će se povezivati putem QR koda, bez upisivanja broja mobitela kao na primarnom uređaju, kako se inače čini za korištenje WhatsApp na računalu.

Pomoću WhatsApp opcije Postavke/Povezani uređaji moći ćete otvoriti račun na ostalim uređajima. Kada su uređaji upareni moći ćete pristupi svom sadržaju, kao i sinkronizaciji poruka do jedne godine te povijesti razgovora.

- Oglasi -

Ova opcija bila je jedna od najtraženijih među korisnicima WhatsAppa koji su do sada imali velike poteškoće u komunikaciji koja je bila ograničena te je od korisnika zahtijevala da uvijek sa sobom nose uređaj na kojem je aplikacija instalirana i ulogirana. Ova opcija bila je deficitarna i u postavkama WhatsApp za web jer je ograničavala uporabu aplikacije bez primarnog uređaja u blizini.

WhatsApp poručuje kako će ova mogućnost olakšati komunikaciju u privatne i poslovne svrhe, ali da je i dalje zadržana zaštita end-to-end enkripcija kako bi račun mogli koristiti isključivo vlasnici. Opcija bi trebala biti dostupna u narednim tjednima. Podsjetimo WhatsApp je proteklih tjedana radio i na promjeni korisničkog sučelja, animiranim emotikonima, kao i na boljoj kontroli korisnika u grupnim razgovorima. Nadamo se da će u nadolazećem periodu WhatsApp uvesti i neke značajke kao što je vraćanje izbrisane povijesti razgovora, verifikacija korisnika te mogućnost zajedničkih WhatsApp računa. 

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.